Coaching

Een kennismakingsgesprek bieden wij kosteloos aan.

Coaching helpt je als je in je dagelijkse leven tegen een bepaalde knelpunten aanloopt en effectiever wil functioneren. Wanneer je als coachee kiest voor SOLID-BASE kies je voor een vruchtbare aanpak: resultaatgericht, verhelderend en inspirerend. Een coach stelt je vooral de juiste vragen. Jouw eigen antwoorden zijn immers het belangrijkst.

Voor wie
Vragen die je jezelf wel eens stelt zijn:
Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan, wat kan ik daaraan doen?
Ik zit niet lekker in mijn vel.
Hoe kan ik beter functioneren in mijn werk?
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Hoe kan ik mijn doelen bereiken?
Wat is het effect van mijn gedrag op anderen?
Hoe kan ik mijn kwaliteiten verder ontwikkelen?

We onderzoeken verschillende aspecten van je vraagstelling, zowel zakelijk als persoonlijk.
Samen zetten we een aantal stappen, waardoor de resultaten van het coaching traject voor jou herkenbaar zijn en je verder kunnen inspireren. Wij begeleiden je bij bewustwording van keuzes, patronen en overtuigingen.

De opbouw van de coaching gesprekken is gebaseerd op een combinatie van krachtige methodieken zoals werken met de zes-ontwikkelingsniveau’s, NLP, Oplossingsgericht coachen, Confronteren, RET, Visualisaties, Voice Dialogue.

Werkwijze
We starten met een intakegesprek waarin we het doel en het gewenste resultaat van de coaching vaststellen en bepalen hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben. De invulling van de gesprekken wordt afgestemd op het gekozen thema. Na afloop volgt een evaluatie van het traject. De sessies duren circa 60-90 minuten.

Resultaat
Uiteindelijk kijken we naar je persoonlijke doelstellingen en de manier om deze doelen te bereiken. Wij helpen je helder te krijgen wat je drijfveren zijn en wat je tegenhoudt om te doen wat je echt wilt. We helpen je steeds meer in je kracht te staan door:
Keuzes te maken
Doelen te stellen
Krachtbronnen te herkennen
Energie vrij te maken
Stappen te zetten en te evalueren
Aan zelfvertrouwen te bouwen.


» TARIEVEN